Okulumuz
Era Koleji Şube Profile 2013 yılında eğitimde rasyonel açılım ilkesi ile çağdaş bir eğitim anlayışı ile yola çıkmıştır.

Benimsediği mizaç merkezli eğitim modeli ile öğrencilerini yakından tanıyarak, onların bireysel potansiyellerini keşfetmelerini sağlıyor ve buna uygun öğrenciye yönelik özel eğitim veriyor. akademik gelişimler ile yepyeni bir devri başlattı. Sanata ilgili, sosyal becerileri gelişmiş, iletişim becerileri güçlü, kendine güvenen bir yeni nesil yetiştiriyor. Aynı zamanda ERA Kolejleri, 4x5 İnovatif Eğitim Sistemi ile öğrencilerine sunduğu zihinsel, fiziksel, sosyal, psikolojik ve akademik gelişimler ile yepyeni bir devri başlattı. Sanata ilgili, sosyal becerileri gelişmiş, iletişim becerileri güçlü, kendine güvenen bir yeni nesil yetiştiriyor.

Okulumuz öğrencilerinin eğitim öğretim sürecinde faydalanabileceği fiziksel alanlar:

• 24 Derslik
  •  Bahçe
  •  Açık Basketbol Sahası
  •  Kapalı Spor Salonu
  •  Kütüphane
  •  Bilgisayar Laboratuvarı
  •  Robotik Atölyesi
  •  Görsel Sanatlar Atölyesi (İlkokul-Ortaokul)
  •  Sanat Atölyesi (Anaokulu)
  •  Müzik Atölyesi
  •  Fen Bilgisi Laboratuvarı (2 Tane)