Era Koleji - Eğitim Modeli
ERA KOLEJİ Teknoloji ve Yabancı Dil Eğitimi
24.07.2023
Teknoloji ve Yabancı Dil Eğitimi Era Koleji - Blog Detay

EraKoleji 2013 yılından bugüne Türkiye’de eğitim ve öğretim alanında atılımcı bir gelişmenin yönünü çiziyor.

İstanbul, Bursa ve Kocaeli illerinde 20 kampüste teknoloji ağırlıklı uygulamaları ile yeni kuşaklara dünyanın kapılarını aralıyor.

Dünyayla bütünleşmiş bir eğitim öğretim için bugün iki temel unsurdan bahsedebiliriz; birincisi yabancı dil eğitimi ikincisi ise teknoloji eğitimi.

Yabancı Dil konusunda kurulduğu günden bugüne Era KolejiEnglish Time Dil Okulları ile işbirliği içerisinde öğrencilerine etkin dil öğreniminin kapılarını açıyor. Kuşkusuz dil Öğrenimi için erken yaşta başlangıç çok önemli faktörlerden birisi. EraKoleji Okul Öncesi Eğitim ve İlkokuldan başlayarak öğrencinin yaş aralığına uygun bir şekilde Yabancı Dil Öğretimini uzman öğretmen kadrosu ile gerçekleştiriyor.

Hem Dilbilgisi dersleri hem de Native öğretmenler tarafından yürütülen konuşma dersleri Era Yabancı Dil eğitiminin ayrılmaz bir parçası. Bunun yanında Era KolejiEnglish Time Dil Okulları destekli sınavlarla öğrencilerinin seviye durumlarını tespit ederek eksik konular üzerinde tekrar çalışmalarına olanak sağlıyor.

Küresel dünyada rekabet edebilecek yeni kuşaklar için Yeni bir Çağ başlatan Era Koleji dünyada Dil gibi bir diğer temel bütünleşme olgusu olan Teknoloji Eğitimi konusunda da iddialı.

Robotik Kodlama dersleriTasarım dersleriYazılım dersleri ile zenginleştirilmiş Teknoloji ve Tasarım ile Bilişim ve Yazılım müfredatları öğrencileri hem teknolojiyle tanıştırıyor hem de öğrencilerin teknolojik ürünler üretme konusunda ilk deneyimlerini yaşamalarına destek oluyor.

Teknoloji ve Yabancı Dil Eğitimi ERA Kolejinde bir Era’da

Avantajları için;
sizi hemen
arayalım!

Era Kolejleri form
Era Kolejleri tanıtım
Era Kolejleri tanıtım
Era Kolejleri tanıtım
Era Kolejleri Whatsapp